Visie

Libertas Investments focust op langetermijn succes. Bij elke aankoop die we doen hebben we een toekomstbeeld voor ogen. Met dit plan werken wij aan uw rendement door intensief beheer en het benutten van kansen door slimme en creatieve oplossingen. Simpel als het kan, ingewikkeld waar het moet. Bij voorkeur met een zachte hand, maar ook streng en rechtvaardig als de omstandigheden dat vergen. Wij zijn zeer betrokken en werken volgens het principe ‘uw vermogen is onze zorg’.

De afgelopen jaren heeft Libertas Investments zich gericht op winkelvastgoed met supermarkten als specialisatie, al dan niet met bovengelegen woningen. Andere vastgoedsegmenten waar kansen zijn om waarde te creëren kunnen interessant zijn om in te beleggen en onderzoeken we graag. Woningen, zorg, hotels en arbeidsmigrantenhuisvesting vinden wij interessante vastgoedsegmenten.

Libertas Investments zoekt steeds naar interessante vastgoedbeleggingen. Dat kan vastgoed zijn met een laag risicoprofiel en een relatief laag rendement dat zorgt voor stabiele uitkeringen bij een geringe waardegroei. Of een belegging met een hoger risicoprofiel gekoppeld aan hogere rendementen. Hier proberen we met actief beheer waarde te creëren. Bij iedere nieuwe aankoop hebben we een visie op het vastgoed die we onafhankelijk laten toetsen.

Libertas Investments bestaat uit een klein team dat externe expertise inschakelt daar waar het ons eigen werk naar een hoger niveau kan brengen. Wij werken daarbij veel samen met investeerders, makelaars, taxateurs, researchers, fiscalisten, juristen, etc.

 

Een blik op onze fondsen

Onze voordelen

  • Uw belang staat altijd voorop
  • Duidelijke beleggingsstrategie
  • Inzicht in uw fondsen
  • Extra betrokkenheid omdat wij meebeleggen

Meer informatie?

Neem contact op