Team

Michael Theelen en Louis Postma kennen elkaar sinds 1999. Gezamenlijk hebben ze tientallen jaren ervaring in de vastgoedsector. In 2012 hebben ze hun zakelijke ambities verenigd.

Michael Theelen (1974) is vanaf 2012 directeur en mede-eigenaar van Libertas Investments BV. Michael is vanaf 2009 als ondernemer in het vastgoed actief. In de periode 2006-2009 was hij in dienst bij institutionele belegger Aberdeen als Acquisition & Asset Manager verantwoordelijk voor een grote winkelportefeuille in Nederland. In de periode 1999-2006 werkte hij bij Bakkenist & Emmens en was hij verantwoordelijk voor het structureren en managen van meerdere besloten vastgoedfondsen in supermarkten, overige winkels, kantoren en recreatief vastgoed. Michael is afgestudeerd aan de HEAO (MER). Aan de Amsterdam School of Real Estate heeft hij de modules Investeringsanalyse, Beleggingsanalyse en Projectontwikkeling succesvol afgerond.

 

Louis Postma (1962) is vanaf 2012 directeur en mede-eigenaar van Libertas Investments BV. Hij is van 2016 tot en met 2018 als interim asset manager werkzaam geweest bij het Rijksvastgoedbedrijf. Louis heeft een Amerikaanse opdrachtgever geadviseerd bij het opzetten van een institutioneel vastgoedfonds alsmede kapitaalwerving. Ook adviseerde hij over de Europese richtlijn voor fund managers (AIFMD). Van 2006 tot 2012 was Louis werkzaam bij Bouwfonds/SNS Property Finance waarvoor hij van 2008 tot en met 2011 in Washington DC (USA) heeft gewerkt. In 1998 trad Louis als senior accountmanager in dienst bij Bakkenist & Emmens waar hij later toetrad tot de directie. Hier was hij verantwoordelijk voor de kantooroperatie en voor de activiteiten in Amerika. Voor die tijd was Louis werkzaam bij diverse organisaties. Louis is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als Economisch
Geograaf met specialisatie vastgoed en economie.

 

Een blik op onze fondsen

Onze voordelen

  • Uw belang staat altijd voorop
  • Duidelijke beleggingsstrategie
  • Inzicht in uw fondsen
  • Extra betrokkenheid omdat wij meebeleggen

Meer informatie?

Neem contact op