Over Libertas Investments

Libertas Investments initieert en beheert vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere beleggers.

Libertas Investments is een kleine slagvaardige organisatie. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vastgoed, financiering, fondsstructurering en vastgoedbeheer. Daar waar het ons eigen werk naar een hoger niveau kan brengen schakelen we geregeld externe expertise in. Wij werken daarbij samen met investeerders, makelaars, taxateurs, researchers, fiscalisten, juristen, etc. Wij staan voor langdurige samenwerking met onze beleggers en zakelijke partners. Wij geloven dat daarmee duurzaam rendement wordt gerealiseerd. Wij zijn onafhankelijk en dienen geen andere belangen dan die van onze beleggers.

Integriteit, transparantie, betrouwbaarheid en plezier maken zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Onze koers is gericht op het behalen van een optimaal rendement op basis van een realistische prognose.

Libertas Investments valt onder het verlichte AIFMD regime en is als vrijgesteld beheerder geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zij rapporteert als beheerder op jaarbasis en voor de individuele fondsen op kwartaalbasis aan De Nederlandsche Bank (DNB).

Libertas Investments is lid van Forumvast, een belangenvereniging voor aanbieders van niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingsproducten.

Libertas Investments is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverleners (KiFiD). Zie ook Klachtenprocedure.

Een blik op onze fondsen

Onze voordelen

  • Uw belang staat altijd voorop
  • Duidelijke beleggingsstrategie
  • Inzicht in uw fondsen
  • Extra betrokkenheid omdat wij meebeleggen

Meer informatie?

Neem contact op